Over ons

Wij zijn pionier op het gebied van arts- en apothekersdiensten via internet. Het is onze missie om tussen de vele websites die namaak-medicijnen aanbieden, klanten toch de gelegenheid te bieden originele medicijnen op een verantwoorde manier te bestellen. Uw aanvraag wordt beoordeeld door een geregistreerd arts. Bestellingen worden geleverd door onze erkende apotheek.

Kosten

Indien de arts uw aanvraag niet positief beoordeeld bent u niets verschuldigd. Eventueel al gedane betalingen worden aan u terug betaald. ViagraHolland heeft geen verborgen kosten. Het totaalbedrag is bij ons ook het totaalbedrag.

Levering

Als uw aanvraag door de arts positief is beoordeeld heeft u uw bestelling binnen 1 à 2 dagen in huis. Als u heeft gekozen voor betaling per machtiging is de levertijd ca. 4 werkdagen langer. (Betaling per machtiging is alleen mogelijk als u al eerder heeft besteld) Alle leveringen geschieden onder verantwoordelijkheid van de voorschrijvend arts en de uitleverende apotheek.

Klantenservice

U kunt contact met ons opnemen voor vragen over uw bestelling, betaling, levertijden etc. Medische vragen worden niet beantwoord, maar voorgelegd aan de arts of apotheker.

Alle produkten worden u aangeboden, geleverd en gefactureerd door Natcol Pharmacy in Lancashire, Engeland.
Deze apotheek is geregistreerd bij de ‘General Pharmaceutical Council’, het controlerend orgaan voor apotheken in Groot Brittannië. *
Klik hier om zelf de gegevens van deze apotheek op de website van de GPC te controleren.

Apotheek

Natcol Pharmacy
Britannia Way
Bolton, Lancashire BL2 2HH
England
Reg.Nummer: 1104545

15 + 10 =

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes